Almás csirkecombok

2013. április 23., kedd

Amire szükséged lesz:

4 csirkecomb lebőrözve
4 alma
2 nagyobb fej hagyma

bors
rozmaring
kb. 3dl fehér bor
olaj

Elkészítés:

A combokat vágd be az alsó és felső rész találkozásánál, hogy biztosan átsüljenek, majd fűszerezd be őket. Az almákat hámozd meg, távolítsd el a magházat és vágd vékony szeletekre. A hagymákat tisztítsd meg, vágd félbe és szintén szeleteld fel vékonyan.

Egy kisebb tepsit olajozz ki, tedd bele a combokat, majd halmozd rá az alma és hagyma szeleteket. Öntsd alá a bort, majd alufóliával lefedve 40 percig süsd 200 C˙-on. Ezután távolítsd el a fóliát és 250 C˙-on süsd tovább, míg szép piros nem lesz.

Krumplipürével tálald.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails

mert főzni jó Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino